Stroke 69 lanseaza “Black Rose”

0
1,218 vizualizari

Stroke 69 lanseaza "Black Rose"

Dupa ce in 2011 au debutat cu un nou sound in materie de muzica dance, iar “Beautiful Smile” ne-a insotit petrecerile din vara si a cucerit topurile din tara dar si internationale, Stroke 69 lanseaza “Black Rose“. Piesa este o declaratie dance inedita si diferita fata de trendul muzical actual, cei doi membrii ai trupei, nedorind sa vorbeasca despre iubirea primavaratica si fluturasii pe care ii simti cand esti alaturi de persoana iubita.

Despre noul single, cei de la Stroke 69 au declarat: “Black Rose” are un singur mesaj si anume ca noi trebuie sa tinem fruntea sus, chiar si cand nu mai putem sa suportam suferinta oricare ar fi ea, caci noi putem sa gasim calea spre armonia din noi insine, daca facem sa taca glasul tristeţii. Trebuie sa invatam sa traim, nu murind in fiecare clipa, ci sporindu-ne fericirea cu acele clipe de incantare ce ni le dau anumite fiinţe, peisaje, trairi.’

Despre titlul piesei, membrii Stroke 69 au adaugat: “Am ales trandafirul negru si nu pe cel rosu, pentru ca el simbolizeaza suferinta, tristetea si despartirea. Pentru a renaste, pentru a fi mai buni, trebuie sa renuntam la elementele negre din viata noastra, chiar daca sunt delicate precum trandafirii, pentru a ne bucura de zambete si iubire”.

In plus, Stroke 69 lanseaza piesa “Black Rose” in doua variante, in rezonanta cu trairile ascultatorilor. Soundul lor se remarca prin vibe-ul progressive house cu influente deep, aducand mereu sonoritati actuale pe scena muzicala internationala.

Sunteti pregatiti pentru Stroke 69?

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here