Sute de fani l-au intampinat pe Stefan Banica, aseara, la lansarea albumului “Altceva”

0
1,119 vizualizari

Sute de fani l-au intampinat pe Stefan Banica, aseara, la lansarea  albumului “Altceva”

Stefan Banica a lansat aseara, in AFI Palace Cotroceni, “Altceva”, cel mai nou album, al 14-lea disc de autor din cariera! Sute de fani indragostiti de muzica artistului au venit in centrul comercial, cu mult inainte de ora inceperii evenimentului, nerabdatori sa-l intalneasca pe Stefan, dar si sa asculte cele mai noi piese ale artistului.

Timp de mai bine de patru ore, Stefan Banica a facut sute de poze, semnand tot atatea albume si postcarduri pentru numerosii fani emotionati. Au trecut doua decenii de la aparitia primului album semnat Stefan Banica, dar artistul se reinventeaza cu fiecare material discografic lansat si isi surprinde publicul de fiecare data. Acum, Stefan Banica isi cucereste fanii cu … ”Altceva”.

„Albumul se numeste „Altceva” pentru ca fiecare etapa artistica din viata mea e altceva, iar acest titlu mi se pare cuprinzator pentru toate aspectele ce definesc acest album, inclusiv colaborarile, interferentele cu alte genuri muzicale, pe care, de obicei, nu le abordez. Discul contine 13 cantece dintre care doua sunt bonus trackuri. Unul dintre aceste doua bonus trackuri este «Noaptea de Craciun», un cantec nou de Craciun, care a dat, de altfel, si titlul concertelor mele de Craciun din acest an – “O noapte de Craciun cu Stefan Banica” – care vor avea loc pe 13 si 14 decembrie la Sala Palatului.” – a declarat Stefan Banica.

Ca un preambul al concertelor de Craciun, pentru a fi alaturi si de publicul sau din tara, pentru care, uneori, e mai dificil sa ajunga in decembrie la Sala Palatului, Stefan Banica va porni in curand intr-un turneu national de promovare a noului album “Altceva”.  Orasele in care artistul va ajunge in perioada imediat urmatoare sunt: Constanta – 27 octombrie, Piatra Neamt – 29 octombrie, Bacau – 30 octombrie, Craiova – 10 noiembrie, Cluj – 11 noiembrie, Pitesti – 12 noiembrie, Ploiesti – 17 noiembrie, Iasi – 18 noiembrie si Brasov – 20 noiembrie.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here