Tagma … Album Nou, Videoclip Nou si un Concert de Lansare in Bucuresti in Club Fabrica pe 1 martie

0
1,214 vizualizari

Tagma ... Album Nou, Videoclip Nou si un Concert de Lansare in Bucuresti in Club Fabrica pe 1 martie

Nu am scris inca de aceasta trupa din Sibiu mai ales ca au gata si al doilea album dar nu imi asum “delasarea” si ii prezint astazi. Dupa incheierea proiectului “Buricul Pamantului”Adi (Adrian Tecoanta) – tobe, Flory (Florina Costin) – vioara / clape si Vio (Viorel Costin) – voce / chitara il aduc pe Nutz (Ionut Catana) la bass si pornesc un nou proiect. Se intampla in vara lui 2009, proiectul aveau sa il denumeasca Tagma iar sub influenta noului inceput aveau gata pana in iarna un prim album – Omul fara fata, lansat undeva pe la jumatatea anului trecut intr-o editare Soft Records.

In decembrie aveau sa lanseze si un prim videoclip pentru promovarea singleului Timpul si au continuat promovarea primului material discografic intr-o serie de concerte sustinute mai ales in Bucuresti si in Sibiu.

Pe 1 martie, Tagma vor concerta in club Fabrica din capitala intr-un eveniment ce se doreste a fi lansarea oficiala a albumului “Omul fara fata” pentru publicul bucurestean. Invitati vor fi Up To Eleven, Redox si Astero.

Pretul de intrare este 20 de lei, un shot si un martisor fiind cadoul celor din trupa pentru fiecare domnisoara sau doamna din fata scenei. Organizatori sunt cei de la RockInSide.Ro

Sursa: Comunicat de Presa Tagma / TagmaBand.Ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here