Cand muzica din Maramures se intalneste cu un taraf de exceptie petrecerea este asigurata – Taraful de la Clejani si Ionica Morosanu – Maramures plai cu flori

0
2,457 vizualizari

Cand muzica din Maramures se intalneste cu un taraf de exceptie petrecerea este asigurata - Taraful de la Clejani si Ionica Morosanu - Maramures plai cu flori (Live)

Ionica Morosanu a fost invitat in platoul emisiunii “Te vreau langa mine” de pe Kanal D, emisiune moderata si prezentata de Viorica si Ionita de la Clejani. Si asa cum calatorului ii sta bine cu drumul, artistilor le sta bine pe scena. Nu le-a trebuit mult timp pana sa porneasca distractia. Alaturi de Taraful de la Clejani condus de Ionita, Ionica Morosanu a interpretat live piesa lui de suflet “Maramures, plai cu flori”. Bineinteles, dupa primele acorduri, toata lumea s-a ridicat la dans, totul transformandu-se intr-o petrecere totala ce a continuat si dupa incheierea emisiunii.

“Pentru mine este un vis implinit. Vorba unui alt Ion, de data aceasta Ion Creanga “nu stiu altii cum sunt” si ce viseaza insa faptul mi s-a dat onoarea sa cant alaturi de Viorica, Ionita si baietii din taraful lor a fost de exceptie si cred ca am spus tot. Unde mai pui ca am cantat si “Maramures, plai cu flori”. Le multumesc foarte mult pentru aceasta oportunitate si promit ca data viitoare o sa cantam si o piesa din repertoriul lor ca sa fie treaba, treaba .” a declarat artistul.

In aceeasi emisiune, Ionica Morosanu a mai interpretat tot live, asa cum ne-a obisnuit, si cel mai recent single, lansat la sfarsitul anului trecut Arde-l-ar focul de pat, prima piesa extrasa de pe albumul “Cantec mandru romanesc”, album pentru care Ionica Morosanu inregistreaza in aceasta perioada. Materialul va fi lansat undeva in a doua jumatate a acestui an.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here