Teaser Single | Mandinga – Zaleilah

0
1,778 vizualizari
Teaser Single | Mandinga - Zaleilah
Teaser Single | Mandinga - Zaleilah

Vineri, 16 septembrie, trupa care a introdus in Romania conceptul balkan-salsa lanseaza in premiera un nou single si un nou tip de show care se anunta a fi incendiar.

Vezi teaser-ul celui mai nou single Mandinga – Zaleilah direct pe Contul Oficial de You Tube al trupei.

Cel mai recent single semnat Mandinga poarta un nume cel putin neobisnuit. „Zaleilah” nu este doar o piesa care va rasuna in toate difuzoarele in acesata toamna, dar si o stare de spirit, un nou dans pe care membrii trupei il vor pune in scena la fiecare concert de acum inainte. Piesa va avea premiera pe TV vineri la Neatza cu Razvan si Dani, si, tot vineri, va putea fi ascultata pe Mandinga.Ro si pe You Tube.

Club de Mandinga – un show de exceptie

Zaleilah nu este singura noutate de la Mandinga. Helen, Chupi, Alex si cubanezii lanseaza si un nou concept de show – Club de Mandinga. Club de Mandinga inseamna energie, dans din plin si un sound fresh. Membrii trupei sunt gata sa urce pe scena si sa isi surprinda publicul cu cele mai cunoscute piese ale lor reintepretate intr-o maniera urbana, dance, perfect potrivita unui show exploziv. Cei sapte muzicieni din Mandinga vad aceasta miscare ca pe o provocare. „Noua ne place sa cantam. Mult.

Si o facem aproape in fiecare zi. Am trecut prin latino, latin-jazz, salsa, balkan music si era firesc sa experimentam si cu acest stil. Avem un sound nou, de club. Pastram totuşi elementele care ne definesc”, marturiseste Helen, solista trupei. Primul show Club de Mandinga poate fi urmărit in direct la Braşov in cadrul Romanian Music Awards.

Sursa: Comunicat de Presa Mandinga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here