Tom Boxer sfideaza frigul

0
1,056 vizualizari

Tom Boxer si MorenaWeekendul trecut, DJ-ul, impreuna cu frumoasa Morena, au avut parte de un mini turneu de 3 concerte in Spania. Desi temperaturile nu le depaseau cu mult pe cele din tara, cei doi au reusit sa incinga spiritele in club pana la nivelul la care aerul trimitea impulsuri electrice ce se transformau in miscari nebune de dans. Piese ca ‘A Beautiful day’, ‘Brasil’ , ‘Morena’ sau ‘Deep In Love’ au fost fredonate pana spre dimineata, fiind foarte cunoscute de pe posturile locale de radio.

In aceasta saptamana, cei doi urmeaza sa isi mute cartierul general in Israel, acolo unde vor sustine 2 concerte. Cu ocazia acestei vizite, Tom va filma si cateva cadre pentru videoclipul piesei pe care urmeaza sa o lanseze in curand. ‘Voulez Vous’ va fi o colaborare cu una dintre cele mai sexy si talentate cantarete israeliene, Meital de Razon, o noua invitatie incitanta de la unul dintre cei mai fresh DJ romani. Piesa este presarata cu soapte fierbinti, marcate de ritmuri de club ce vor fi simtite la toate petrecerile verii.

Intre timp, ne putem bucura de ritmurile contagioase ale hitului lui actual, ‘Deep in Love’, una dintre piesele preferate ale radiourilor, televiziunilor dar si a utilizatorilor de internet, acolo unde a atins peste 9 milioane de vizualizari pe un singur cont.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here