Tony Ray a lansat videoclipul piesei “Chica Loca”, colaborarea lui cu Gianna

0
1,232 vizualizari

Tony Ray a lansat videoclipul piesei "Chica Loca", colaborarea artistului cu Gianna

Chica Loca” este o piesa care a prins foarte bine reusind sa stranga nu mai putin de 7 milioane de vizualizari pe contul oficial de You Tube al artistului si intrand in playlisturile celor mai importante radiouri din Albania, Polonia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Turcia sau Rusia. Videoclipul spune povestea unei impatimite a ciclismului si a sporturilor extreme care se pregateste pentru evenimentul ‘PlayBike – On The Rocks’ – unde cei mai curajosi biciclisti isi vor masura limitele, in apropiere de Brasov, intre 24 – 25 august.

Cadrele de actiune, o prezinta pe frumoasa aventuriera depasind toate obstacolele care ii stau in cale pentru a ajunge la o super-petrecere unde distractia se va muta la sediul unuia dintre cei mai importanti producatori de biciclete din lume, Giant, dansand pana in zori impreuna cu Tony Ray si senzuala Gianna.

In acest weekend ‘PlayBike – On The Rocks‘ ne asteapta la Bunloc pentru cel mai important eveniment internaţional de mountainbiking din Romania. Cei mai buni rideri cu cel mai fierbinte public, competiţia de cel mai inalt nivel şi sportivitatea ne invita sa ne masuram fortele pe … doua roti.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

"Chica Loca" este o piesa care a prins foarte bine reusind sa stranga nu mai putin de 7 milioane de vizualizari pe contul oficial de You Tube al artistului si intrand in playlisturile celor mai importante radiouri din Albania, Polonia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Turcia sau Rusia. Videoclipul spune povestea unei impatimite a ciclismului si a sporturilor extreme care se pregateste pentru evenimentul 'PlayBike - On The Rocks' - unde cei mai curajosi biciclisti isi vor masura limitele, in apropiere de Brasov, intre 24 - 25 august.

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here