“Trumpet Lights” – Ami … O piesa de milioane!

0
1,410 vizualizari

“Trumpet Lights” - Ami ... O piesa de milioane!

Trumpet Lights”, semnata Ami, este una dintrele piesele ce a devenit hit, la scurt timp de la lansare. “Que esta pasando, mi amor?” e intrebarea inceputului de refren, ce se aude inca de la inceputul acestei veri, in cluburi, la party-uri si pe toate posturile de radio mainstream.

“Sunt extrem de fericita ca vizualizarile cresc din ce in ce mai mult pe You Tube. Faptul ca videoclipul “Trumpet Lights” a trecut de 2 milioane de view-uri nu ma face decat sa cred ca publicul iubeste piesa, iubeste clipul, ne apreciaza munca si traieste odata cu mine emotiile acestui inceput frumos!” a declarat Ami.

Mai mult decat atat, ieri, 15 octombrie, piesa “Trumpet Lights”  s-a situat pe locul 1 in topul MediaForest, al celor mai difuzate piese romanesti. La scurt timp, single-ul semnat Ami, a ajuns in fruntea topului  celor mai difuzate piese, atat romanesti, cat si internationale.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here