Trupa Diesel va lansa noul videoclip, “Absolvent”, la metrou

0
1,361 vizualizari

Trupa Diesel va lansa noul videoclip, "Absolvent", la metrou

Maine, cei de la trupa Diesel isi vor lansa cel mai nou videoclip, “Absolvent“, intr-un mod cat se poate de original si cumva inedit. Locatia aleasa este statia de metrou Piata Unirii 1 unde se va instala o scena urmand ca imaginile sa fie trimise catre toate ecranele din subteran. “Concertul” va incepe la ora 08:30. Evenimentul de lansare este realizat, bineinteles, cu sprijinul Metrorex.

De obicei, o statie de metrou dimineata este un mediu in care calatorii isi poarta pasii zi de zi catre locurile unde-si exercita rutina. Nu si in ziua de 26 februarie, pentru ca atunci formatia Diesel, pe care o reprezint, isi propune sa aduca o mica evadare din acest ritual matinal. Speram ca prietenii nostri calatori sa rezoneze cu mesajul nostru.” a spus Sorin Danescu.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here