Trupa Hara a lansat videoclipul piesei “Totaya Ye”

0
1,169 vizualizari

Trupa Hara a lansat videoclipul piesei "Totaya Ye"

Trupa Hara a lansat de curand piesa si videoclipul ‘Totaya Ye‘. Numele piesei a fost inspirat de sonoritatile reggae ale piesei, aratand astfel ca limba romana e foarte ‘cool’ in cantece si rivalizeaza cu atat de intalnitele engleza, spaniola sau portugheza. Sonoritatile care combina rock-ul alternativ cu electro pop-ul, elemente celtice si de folclor romanesc, i-au adus trupei Hara celebritate internationala si mega hituri ce s-au auzit din Romania pana in Bulgaria, Belgia, Austria sau chiar America. In 2006 baietii s-au clasat pe un extraordinar loc 3 in prestigiosul VH1 Song of the Year, iar piesa ‘Ploua Stele’ i-a adus in atentia promoterilor americani.

Dupa cum ne-au declarat membrii trupei, ‘piesa este una simpla si directa, de cantat cu prietenii. Mesajul este acela de a ne descoperi si trai visul personal pentru ca oricat am incerca sa fim ca altii, viata ne va duce mereu pe drumul nostru.’  Filmarile au avut loc la Bistrita, orasul natal al membrilor. ‘Ideea clipului se bazeaza pe un karaoke stradal spontan la prima auditie a piesei cu trecatori, artisti, membrii trupei, actori, dar si familia mea’, ne-a declarat Flavius, vocalistul trupei.

‘A doua parte a clipului arata imagini explozive din timpul concertului Hara, in fata a peste 7000 de oameni. Reactia publicului a fost atat de impresionanta incat am hotarat sa o introducem nu doar in videoclip, ci si pe varianta radio a piesei’ a continuat acesta.

Intrebati despre trupa din care fac parte, membrii acesteia ne-au declarat:

‘Hara nu a fost si nu va fi niciodata pentru noi doar o trupa, ci un mod de viata,  visul nostru personal pe care il traim cu multa pasiune de peste 12 ani! Ne-a crescut, ne-a invatat enorm, ne-a facut sa ne redescoperim mereu si suntem siguri ca ne va duce foarte departe!’

Sursa: Comunicat de Presa Roton

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here