Trupa Holograf isi suspenda activitatea concertistica pana la recuperarea completa a lui Dan Bittman

0
1,083 vizualizari

Trupa Holograf isi suspenda activitatea concertistica pana la recuperarea completa a lui Dan Bittman

Dupa ce concertele Holograf, “Cat de departe”, au fost reprogramate pentru 25 si 26 februarie 2013, atat trupa, cat si echipa acesteia s-au decis sa amane si aceste doua date pana pana la recuperarea completa a solistului trupei, Dan Bittman.

“Dragi prieteni, trupa Holograf a decis sa suspende atat spectacolele din 25 si 26 februarie 2013 de la Sala Palatului cat si activitatea concertistica pana cand vocea  lui Dan va reveni in totalitate la normal. Multumim tuturor fanilor nostri pentru suportul moral, pentru mesajele de incurajare si dovezile de prietenie si ii asigurăm ca am luat aceasta decizie cu gandul de a nu-i dezamagi. Vrem sa urcam din nou pe scena doar atunci cand vom fi siguri ca spectacolul nostru va fi la fel de dinamic și de expresiv ca intotdeauna. Vor fi cateva luni de asteptare, perioada pe care dorim sa o folosim pentru pregatirea unor noi proiecte muzicale. Speram toti ca aceasta pauza sa fie cat mai scurta si sa ne revedem sanatosi anul viitor, pe care vi-l dorim si voua cat mai bun.” a declarat echipa Holograf.

Cei care doresc  sa isi recupereze banii sunt rugati sa se prezinte pana la data de 31 ianuarie 2013 cu biletul la agentia de la care a fost achizitionat.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul Oficiilor Postale semnalizate Bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate sa contacteze Bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail office@bilete.ro. In Oficiile Postale semnalizate Bilete.ro nu se efectueaza retururi de contravaloare a biletelor.

Sursa: Comunicat de presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here