Trupa perfecta pentru orice fel de petrecere …

1
1,664 vizualizari

Vroiam de ceva timp sa scriu un pic despre aceasta insa din fata calculatorului poate lipsea dispozitia necesara sa o fac intr-un mod cat se poate de obiectiv desi clar nu va fi obiectiv. Avem multe trupe in Romania care canta, suna, performeaza excelent insa cand vine vorba de o petrecere privata, petrecere de firma sau orice alt tip de petrecere corporate, aniversare, botez, nunta lucrurile se schimba radical. Avem foarte multe trupe insa gusturile oamenilor le depasesc numeric intr-o maniera de cele mai multe ori … vulgara. Si astfel raman sa faca fata distractiei cateva si cativa …  Si pentru acestia este greu … Trebuie cantitate – repertoriu, scule, decibeli,  lumini, artisti, instrumentisti, sunetisti … trebuie calitate – frumos, corect, placut, spectaculos, show … si daca se poate la un pret mic, cat mai mic … ridicol de mic uneori.

Si asa ajungem la subiect … trupa perfecta. Am avut ocazia sa nimeresc de curand la o petrecere corporate la care cantau. Nu e prima petrecere de firma la care ii intalnesc, nu e primul lor concert la care merg si nu e cu siguranta cel din urma. I-am vazut crescand ca numar de joburi. Fara sa beneficieze vreodata de un marketing agresiv si-au creat reputatia dintr-un gig in altul. Nu i-am vazut decat foarte rar la vreun festival al berii sau vreo ziua a orasului sau sarbatoare a recoltei dar ceva imi spune ca nu e timpul pierdut si in scurt timp se vor intampla si acestea. Au ajuns sa aiba cel putin 8 evenimente intr-o luna si aceasta in lunile in care stau mai mult in sala de repetitie sau prin studiouri.

http://www.youtube.com/watch?v=OQDruh2964Y

Este vorba despre Daniel Lazar Band. Tobe, Chitara Acustica, Chitara Electrica, Chitara Bass, Clape, Vioara, Percutii, Backing Vocals si bineinteles Lead Vocal … si apoi in spate Inginer de Sunet, Dj, Oameni la Scule … in ordinea numelor de pe tricou Catalin Pitzi Putinger, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Nicoleta Oancea, Alina Anusca, Cristian Solomon si Daniel Lazar.

Este o desfasurare impresionata de forte, foarte multi ani de scoala, foarte multe ore de repetitie,  foarte multe zile si nopti de scena care pot fi accesate si condensate in 1, 2, 3, 4, 5 programe de show. Si nu orice fel de show. De la Rapsodia Romana pana la Depeche Mode sau de la Trandafir de la Moldova pana la Red Hot Chilli Peppers se canta aproape orice … intr-o maniera care face ca piesele sa para scrise special pentru aceasta trupa. Ca sa fie mai usor tuturor organizatorilor de evenimente, firmelor, companiilor, cluburilor sa isi pregateasca petrecerea, Daniel Lazar Band au despartit repertoriul si desfasurarea lucrurilor in mai multe concepte ce pot fi accesate separat, impreuna, combinat. Si nu sunt putine. Sapte concepte diferite definesc diversitatea programelor pe care DLB le poate sustine.

Live Music Show

Este partea cea mai simpla dar totodata cea mai complexa din punct de vedere a  distributiei muzicale scenice si a repertoriului abordat. Este zona de “International Cover” care cuprinde manifestari scenice muzicale incepand cu perioada anilor ’60 si pana in prezent. Evitandu-se sablonarea soundului si a executiei descoperi la DLB reorchestrari si rearanjari unice a partiturilor muzicale alese. Live Music Show este conceptul ideal pentru orice gen de eveniment.

Jazz & Mood

Inclinatia muzical /spirituala a unora dintre membrii Daniel Lazar Band a dus la aparitia interesului de a dezvolta si aceasta latura. Este un concept in care domina eleganta, potrivit pentru petreceri cu “staiff”, receptii si cocktailuri. De curand acest concept a fost adus si in “mainstream” sub forma unor petreceri tematice in cluburile din Bucuresti.

Classic & Cafe Concert

Este un concept de show care face apel la toti anii de studiu ai muzicii clasice pe care i-au bifat majoritatea membrilor Daniel Lazar Band.Este un concept propus ce nu poate fi incadrat temperamental in parametrii si specificatiile evenimentului ci pur si simplu un mod de exprimare revelator si sensibil.

Acoustic Show

Facand o gluma este conceptul de show de urgenta pentru momentul in care evenimentul ramane fara curent. Vorbind serios putem spune ca temperamentul instrumentelor poate fi exploatat diferit in aceasta zona. Se produce o apropiere intre instrumentist / instrument si auditoriu. Este un show in care faci cunostinta cu sinceritatea instrumentului nealterat de catre tehnologie.

Live Band Karaoke & Jam Session

Nu este o joaca gen profesor/elev ci pur si simplu un “concept de show interactiv”.  Nu trebuie neaparat sa ai o super voce sau sa canti nemaipomenit la un instrument. Daca ar fi fost asa ce nevoie ai mai fi avut de “ karaoke”. Acest concept japonez la origine desi inseamna kara – fara si ōkesutora – orchestra poate fi redat starii de fapt si cu orchestra. Este un concept potrivit interactiunii muzicale dintre muzician si artistul ce exista in fiecare dintre voi.

Balkan & Ethnic

Expresivitatea istoriei redate prin muzica, a traditiilor popoarelor, a povestilor si sentimentelor ne aduce in punctul in care sa ne dorim sa ascultam si asa ceva. Bogatia trairilor si simplitatea instrumentelor ne face sa ne simtim iarasi copii. Dar muzica este o limba universala si in acest caz putem face o calatorie interesanta in care sa descoperim profunzimea “cuvintelor sunetelor” ce vorbesc despre noi toti. Este un concept interesant pentru orice gen de eveniment ce nu se sfieste sa implice … totul. Atat lacrima cat si piciorul.

Impressive & Expressive

Este un concept de show exceptional in care artistii de pe scena isi testeaza senzibilitatea muzicala schimband instrumentele intre ei. Practic avem de-a face cu un sound nou si in continua schimbare de fiecare data cand artistii fac o noua rotire. Este un concept de show mai putin interesant in ceea ce priveste “ego-ul” muzical dar categoric potrivit distractiei si de ce nu comunicarii catre public a competentelor muzical – instrumentale ale trupei. Este singurul show al trupei in care distractia cea mai mare este in boxe si nu in public sau in fata microfonului.

Repertoriul trupei extins si mai ales extensibil face ca lucrurile ce se petrec pe scena sa nu fie in nici un fel limitate de timp ci numai de regia si scenariul convenit al evenimentului in desfasurare. Punem mai jos o lista aproximativa si deloc completa de piese folosite de Daniel Lazar Band in showurile si concertele sustinute …

Repertoriu Selectiv | Daniel Lazar Band

American boy – Estelle
Abrazame – Julio Iglesias
Ain’t no sunshine – Al Jareau
All of me – Frank Sinatra
All the things you are – Ella Fitzgerald
All right now – Free
Another day in Paradise – Phil Collins
Black magic woman – Carlos Santana
Blame it on the boogie – Michael Jackson
Blue suede shoes – Elvis Presley
Besame mucho – Luis Miguel
Bad boys – Inner Circle
Billionaire – Travis McCoy
Bad girls – Jamiroquai
Black or white – Michael Jackson
Bubamara – Blck Cat White Cat
Careless whisper – George Michael
Caruso – Andrea Bocelli
C’est ci bon – Louis Armstrong
Charmed life – Diana Krall
Corazon espinado – Carlos Santana
Can’t help falling in love – UB40
Can’t take my eyes off you – Frankie Valli
Celebration – Kool and the gang
Don’t worry be happy – Bobby McFerrin
Et si tu n’existais pas – Joe Dassin
Easy – Faith No More
Enjoy the silence – Depeche Mode
Every breath you take – The Police
Fragile – Sting
Fallin’ – Alicia Keys
Fever – Peggy Lee
Feelings – Morris Albert
Fly me to the moon – Frank Sina
Get down on it – Kool & The Gang
Games people play – Inner circle
Gimme hope Johanna – Eddy Grant
Goldeneye – Tina Turner
Girl from Ipanema – Frank Sinatra
Hava Nageela – Harry Belafonte
Hit the road Jack – Ray Charles
How deep is your love –  Take That
How insensitive – Sting & Jobim
Hump de bump – RHCP
Historia de un amor – Luis Miguel
Hey cousin Vinnie – Joe Pesci
Hello – Lionel Richie
Heartbreak hotel – CC Catch
I love your smile – Shanice
I’ll make love to you – Boys II Men
I love your way – Big Mountain
I need to know – Mark Anthony
It’s now or never – Elvis Presley
I just call to say I love you –
Stevie Wonder
I will survive – Gloria Gaynor
Isn’t she lovely – Stevie Wonder
It’s love – Jill Scott
I feel good – James Brown
I shot the sheriff – Eric Clapton
I wish – Stevie Wonder
I want you back – Jackson 5
It’s my life – Bon Jovi
You shook me all night long – AC/DC
Jailhouse rock – Elvis Presley
Just the two of us – Groover Washington
Just the way you are – Barry White
Just a gigolo – David Lee Roth
Killing me softly – Roberta Flack
Knockin’ on Heaven’s door – Guns’n’Roses
Kiss – Tom Jones
Lady – Kenny Rogers
Lady – Modjo
Lady marmalade – Christina Aguilera / Pink/ Mya/ Missy Elliot
Layla – Eric Clapton
Lullaby of birdland – Ella Fitzgerald
Let you go – Atb
Lemon tree – Fools Garden
Let’s fall in love – Diana Krall
Love and marriage – Frank Sinatra
Long train running – Doobie Brothers
La bomba – Ricky Martin
Lookin’ back over my shoulder – Mike & Mechanics
Let me entertain you – Robbie Williams
Let’s twist again – Chubby Checker
Long train running – Dobbie Brothers
My way – Frank Sinatra
Mack the knife – Bobby Darin
Monalisa – Nat King Cole
Mercy – Duffy
Moon river – Frank Sinatra
Muro savo – Ternipe
New York New Yor – Frank Sinatra
Never forget you – Noisettess
No no no – Rihanna
Nothing’s gonna change – Glenn Medeiros
No woman no cry – Bob Marley
Oye como va – Carlos Santana
O sole mio – Luciano Pavarotti
Perfidia – Luis Miguel
Proud Mary – Tina Turner
Parla piu piano – Patrizio Buanne
Roxanne – George Michael
Rock around the clock – Bill Haley
Right here waiting for you – Richard Marx
Strangers in the night – Frank Sinatra
Something stupid – Frank Sinatra
Shape of my heart – Sting
Shy guy – Diana King
Soulstorm – Patrice
Smooth operator – Sade
Senorita – Justin Timberlake
September – Earth Wind & Fire
Smoke gets in your eyes – The Platters
Sweet home Alabama – Kid rock
Summertime – Ella Fitzgerald
Sweat ( A la la long ) – Inner Circle
Supergirl – Reamon
Sway – Michael Bubble
Sweetest taboo – Sade
Sex bomb – Tom Jones
The falling leaves – Frank Sinatra
This love – Maroon 5
Twist and shout – Beatles
This Masquerade – George Benson
Te necesito – Luis Miguel
Time won’t wait for you – Jamiroquai
Tears in Heaven – Eric Clapton
Tequilla – Tequila
That’s all right mama – Elvis Presley
The jungle book – Luis Prima
The best – Tina Turner
Tutti Frutti – Little Richard
Unchain my heart – Joe Cocker
Unforgettable – Nat King Cole
Upside down – Paloma Faith
Viva la vida – Coldplay
We’re in this love together – Al Jarreau
We are family – Sister sledge / Pointer sisters
Whatta man – Salt’n’Peppa
What a wonderful world – Armstrong
When I fall in love – Nat King Cole
Wonderful tonight – Eric Clapton
You can leave your hat on – Joe Cocker
You are so beautiful – Joe Cocker
You are the sunshine of my life – Stevie Wonder
Your love is king – Sade

Surse folosite: LazarDaniel.Ro / Blog.LazarDaniel.Ro

1 COMMENT

  1. M-ati convins, pe 16 nov e un eveniment deosebit in viata mea, cine stie …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here