Trupa Taxi a lansat “Esti iubibila”, un nou single si un nou videoclip

0
1,639 vizualizari

Trupa Taxi a lansat "Esti iubibila", un nou single si un nou videoclip

“Esti iubibila” este cel mai nou single al celor de la Taxi, piesa care a fost lansata cu tot cu videoclip. Regia si productia materialului video ii apartine lui Iulian Moga care a ales alaturi de Dan o poveste simpla care sa adune printre cele mai cunoscute cupluri din showbizz-ul romanesc Mihaela Radulescu si Dani Otil, Elena Ionescu si Marian Duta, Maia Maironi si Dan Fintescu, Irina si Razvan Fodor, Andreea si Cabral, Anca si Pavel Bartos, Andreea si Mihai Margineanu, Diana si Razvan Simion, Jojo si Ionut Grama, Monica Davidescu si Aurelian Temisan, Andra si Catalin Maruta, Olivia Steer si Andi Moisescu, Elena si CRBL, Paula Seling si Razvan Bucura, Teo Trandafir si Costi Iosef, Ioana si Mihai Gainusa.

“Esti iubibila” este ultima piesa a trilogiei “Celor doua cuvinte”, trilogie care mai cuprinde alte doua videoclipuri si singleuri lansate de Taxi anterior, “Cele doua cuvinte” si “Non Stop”.

Trupa Taxi a lansat "Esti iubibila", un nou single si un nou videoclip

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here