Turneu Mandinga in Turcia si Azerbaidjan

0
1,400 vizualizari

Turneu Mandinga in Turcia si Azerbaidjan

Chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, Mandinga pleaca intr-un turneu care va cuprinde Azerbaidjan si Turcia, doua tari in care trupa a adunat foarte multi fani. Intre 8 si 12 martie, Mandinga va concerta in capitala Azerbaidjanului, Baku, pentru ca apoi sa se indrepte catre Istanbul.  In Baku, Mandinga se va reintalni pe scena cu Pitbull, in cadrul unui festival local, dupa ce vara trecuta au facut spectacol impreuna in Kiev.

Incepand cu acest turneu, formatiei se alatura Muneer, din Emiratele Arabe Unite, care a mai cantat cu trupa in 2011 si care recent si-a lansat primul single solo, ”Turn off the light”. Pentru a completa show-ul Mandinga in 2013, Muneer va aduce o extindere a repertoriului, adaugand si accente R&B concertelor Mandinga.

”Sunt un fan declarat Mandinga si acum ma bucur sa fac parte din nou din echipa pe care o admir din clipa in care am descoperit-o. Voi canta si dansa alaturi de Elena si baieti. Veti vedea acum un show Mandinga cu si mai multa energie pe scena”, declara Muneer.

 Mandinga se gandeste si la fanii din Romania pentru care a pregatit o lansare speciala exclusiv pe pagina facebook.com/MandingaOfficial. In dimineata zilei de 8 martie, prietenii Mandinga de pe Facebook vor descoperi o piesa pregatita special pentru ei, care-i va lua prin surprindere. Neconventionala si complet rupta de stilul obisnuit Mandinga, surpriza se vrea o urare altfel pentru cei care au ”play happiness” in sange.

”Ne bucuram sa ne revedem cu fanii nostri din Azerbaidjan si Turcia si abia asteptam sa vedem reactiile romanilor nostri atunci cand vor intra pe pagina de Facebook Mandinga, pe 8 martie”, spune solista Mandinga, Elena Ionescu.

Sursa: Comunicat de Presa Mandinga / Teddy

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here