Turneul Indoor “Live & Loud” al lui Daniel Lazar continua sambata, 17 ianuarie in The Tube Bucuresti

0
1,203 vizualizari

Turneul Indoor "Live & Loud" al lui Daniel Lazar continua sambata, 17 ianuarie in The Tube Bucuresti

Daniel Lazar continua in aceasta saptamana turneul sau indoor “Live & Loud” adaugand o noua scena, The Tube Bucuresti, sambata, 17 ianuarie, incepand cu ora 22.30.

“Ma bucura foarte mult cand un nou club devine partener turneului “Live & Loud” fiindca desi distractia ramane garantat aceeiasi, sentimentele traite pe scena sunt cumva diferite. Vorbim in primul rand de un public nou si astfel coordonatele se schimba un pic si abordarea de asemenea. Sunt convins insa de faptul ca totul se va transforma intr-o super petrecere cum de altfel se intampla de fiecare data, mai ales cand vorbim de conceptul de “Live & Loud”.

Este greu de banuit ce se va intampla sambata seara in The Tube Bucuresti fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel Lazar nu seamana cu altul mai ales cand vorbim de seria “Live & Loud”. Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al artistului fiindca, in desfasurarea de forte de pe scena este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! pana la Muro Shavo J in functie de starea de moment a lucrurilor.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0751 047 047 dar si pe adresa de email rezervari@thetube.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.thetube.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Turneul Indoor "Live & Loud" al lui Daniel Lazar continua sambata, 17 ianuarie in The Tube Bucuresti

Adresa: Lipscani 30-34, Bucuresti
Telefon: 0751 047 047
Email: rezervari@thetube.ro
Web: thetube.ro

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here