Un inceput de an Munky Funky

0
1,090 vizualizari

Un inceput de an Munky Funky

Desi vremea de afara ne tine departe de cluburi, iata ca un adevarat imn al petrecerilor cum este cel mai nou single al Corinei, ‘Munky Funky’, isi continua ascensiunea, atat online cat si pe radio si TV. Piesa a adunat deja peste 1 milion de vizualizari YouTube, cele mai multe provenind din Romania, Polonia si Italia, fapt motivat de recenta patrundere a melodiei pe radiourile din ultimile doua tari.

In cadrul Midem, cel mai mare eveniment muzical al anului desfasurat weekendul trecut la Cannes, Franta, ‘Munky Funky’ a fost una dintre cele mai bine primite piese romanesti. Aerul sau cu totul aparte si ritmurile profund europene au transformat-o intr-un hit, cererile de licentiere aparand chiar mai devreme decat era asteptat.

In tot acest timp, Corina isi continua seria de concerte in tara, spectacolul facut de ea imbinand elemente extrem de incitante cum sunt dansul la bara sau costumatiile senzuale cu aparitii inedite. Astfel, alaturi de ea pe scena il veti putea intalni pe Edi Vasile, cel care a castigat celebra emisiune-concurs alaturi de artista.

Daca insa doriti sa o cunoasteti cat mai bine pe artista, puteti intra zilnic pe Facebook.Com/CorinaOfficial, acolo unde posteaza pareri, citate si fotografii cu ea in ipostaze de-a dreptul inedite.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here