Valentin Dinu – Concert Caritabil

0
1,066 vizualizari
Valentin Dinu - Concert Caritabil
Valentin Dinu - Concert Caritabil

Astazi, Valentin Dinu va sustine un recital in cadrul unui concert organizat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova organizeaza actiunea „Bucuriile toamnei”, dedicata copiilor si adultilor din unitatile de protectie aflate in structura institutiei.

Acest eveniment, organizat sub forma unei serbari campenesti, se va desfasura la Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari (comuna Puchenii Mari, sat Miroslavesti nr. 259 – DN1), incepand cu orele 14:30.

Actiunea va reuni peste 150 de persoane beneficiare ale unitatilor de protectie, care vor sustine un program artistic, vor participa la concursuri (dans, imitatie si parada costumelor) si vor organiza o expozitie cu lucrari artizanale realizate in cadrul centrelor.

Toti participantii la concursuri vor primi diplome de participare, iar castigatorii vor pleca cu trofeul ,,Cea mai buna pereche de dans”, ,,Cel mai bun imitator”, ,,Cel mai frumos costum”, respectiv ,,Cea mai frumoasa expozitie”.

De asemenea, evenimentul va consta si in organizarea unui program de muzica si dans, precum si a unui foc de tabara in jurul caruia se vor strange toate persoanele prezente la eveniment, fie ca sunt copii, adulti cu handicap sau angajati ai D.G.A.S.P.C. Prahova.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here