Adrian Sina a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Arde ceva”

0
1,637 vizualizari

Adrian Sina a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Arde ceva"

Adrian Sina a lansat aseara cel mai nou videoclip al sau filmat pentru single-ul recent al artistului “Arde Ceva”. Regia clipului o semneaza Anthony Icuagu, care a lucrat deja cu Adrian la ultimele doua videoclipuri ale formatiei Akcent, dar si cu alti artisti celebri din Romania.

“Cand am scris “Arde ceva”, mi-am imaginat o poveste de dragoste spusa prin dans, o experienta diferita pe care am trait-o intens alaturi de partenera mea de dans din videoclip, Flavia Mihasan. Imi doresc sa ii fac pe oameni sa simta acelasi lucru pe care il simt eu de fiecare data cand ascult aceasta melodie “, a spus Adrian.

Filmarile pentru clip au durat 18 ore si au avut loc intr-o sala de dans si apoi pe o scena de teatru. “Arde Ceva”, lansata in urma cu o luna alaturi de Media Pro Music, este cea de-a patra piesa din cariera solo a lui Adrian, insa prima in limba romana. Single-ul este compus chiar de el si inregistrat la Sisterhoodlive Records. Mai mult decat atat, artistul pregateste si primul sau album din cariera solo.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Elena David

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here