Videoclip | Autentic – Viata-i dulce, chiar de-i grea

0
1,705 vizualizari

Autentic - Viata-i dulce, chiar de-i grea

In ultima perioada, mai exact in ultimii 3-4 ani, partea etno a industriei muzicale romanesti a luat-o pe o panta descendenta. Foarte multe trupe s-au destramat, iar marea parte a celor care au ramas au ales obscurul in locul calitatii, superficialitatea in locul productiei muzicale serioase. Muzica etno nu mai este clar ceea ce a fost candva insa sunt cateva nume care au ramas, din pacate, exceptii ce intaresc regula. Trupa Autentic este unul dintre aceste nume. Cu mai bine de 10 ani de experienta in spate, continua sa lanseze single-uri, albume si chiar si videoclipuri.

“Viata-i dulce, chiar de-i grea” este cel mai nou single al baietilor pentru care au filmat si un videoclip. Piesa este scrisa de Daniel Alexandrescu, el insusi un “dinozaur” al acestui gen muzical, producator de-al lungul timpului al trupelor Ro-Mania, Etno, Hora, K1 si lista ar putea continua. Videoclipul pentru “Viata-i dulce, chiar de-i grea” a fost filmat la sfarsitul lunii iunie, pe Valea Prahovei, alaturi de Catalin si Denis fiind prezent in clip si ansamblul Calabreaza.

Mai multe detalii despre baieti dar si activitatea lor puteti afla pe pagina oficiala de facebook a trupei.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here