Videoclip | Claudio Cristo featuring Tamy – Teach me

0
1,348 vizualizari
Videoclip | Claudio Cristo featuring Tamy - Teach me
Videoclip | Claudio Cristo featuring Tamy - Teach me

“Teach Me”, unul dintre cele mai difuzate singleuri in ultima perioada pe la radiourile de la noi, se bucura acum si de un videoclip! Producatorul, dj-ul si remixer-ul, Claudio Cristo, cel care semneaza piesa alaturi de Tamy si cu baietii de la Bass Production (Andre Rizo, Sebastian Crayn si Fabian Maze), a realizat videoclipul la Iasi in aproximativ sapte locatii diferite.

Sebastian Crayn, regizorul piesei, si-a propus sa construiasca o poveste, bazata pe experiente reale, in care se va putea regasi oricine. In cele doua zile de filmare,  artistii au schimbat o multime de tinute, mai multe feluri  de make up iar echipa de productie a folosit ca recuzita atat un avion cat si o masina vintage.

“Chiar daca a fost primul meu videoclip, nu am avut deloc emotii, fiindca am lucrat cu o echipa pe care o cunosc aproape in intregime, avand in vedere ca de regie si scenariu s-au ocupat chiar colegii mei de la Bass Production, Sebastian Crayn si Andre Rizo. Sunt sigur ca multi se vor regasi in tot ceea ce am transpus noi in imagini si versurile piesei.”  ne-a spus Claudio Cristo.

Credite Claudio Cristo featuring Tamy – Teach me

Foto: Bogdan Zop
Regie: Sebastian Crayn
Scenariu: Sebastian Crayn & Andre Rizo
Director Imagine: Bogdan Zop
Editare: Eduard Micu
Make-Up: Ana Marin & Ana Waszkiewicz
Hair-Stylist: Cristian Balan
Styling vestimentar: Vicentiu Octavian Butoi
Design Vestimentar: Laura Lazar, Alexandra Calafeteanu

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here