Teaser Videoclip | Corina – Munky Funky

0
1,312 vizualizari
Teaser Videoclip | Corina  - Munky Funky
Teaser Videoclip | Corina - Munky Funky

Artista care ne-a uimit de fiecare data cu productiile sale video, spectacolele aparte si piesele neconventionale ne aduce un nou hit, insotit de un videoclip spectaculos ce a fost filmat in Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti!

Corina ne-a dezvaluit ideea care a stat la baza productiei: ‘Munky Funky’ nu se refera la un animal cool, ci la o intreaga generatie. E o stare de spirit, o expresie care in argou e sinonima pe de o parte cu o tipa sexy iar pe de alta cu un grup neconventional, care refuza sa mearga dupa regulile generale ale societatii sau modei’.

Corina, un adevarat trendsetter pentru spatiul urban romanesc,ne aduce un nou concept, facandu-ne cunostinta cu Munky Funkerii. Ei sunt tinerii nebuni, care stiu sa se distreze cu adevarat, o noua generatie de hipsteri.

‘Munky Funkerii sunt Dr. Jekyll si Mr. Hyde ai orasului, cei care in timpul zilei merg la birou si duc o viata normala, insa noaptea, ei se transforma. Iau orasul cu asalt, sunt creativi si stiu cu adevarat sa se distreze!’ iar asta se vede foarte bine din teaserul videoclipul piesei ce urmeaza a fi lansat vineri, pe data de 2 Decembrie.

O prima dovada a faptului ca acest virus al distractiei a inceput deja sa se raspandeasca este faptul ca la doar cateva zile de la postarea teaserului pe internet, Corina a primit un email anonim. In acesta erau zeci de poze in care o maimuta cu geaca de piele si creasta era desenata pe peretii orasului. ‘Mi-au spus ca s-au distrat atat de bine pe piesa mea, incat au hotarat sa creeze un logo iar cu el sa aduca acest funky vibe intregului oras! Mi s-a parut o initiativa atat de simpatica, incat am decis sa introduc desenul lor in coperta mea de single’ ne-a declarat Corina zambind.

Pentru mai multe detalii puteti intra pe pagina oficiala de facebook a artistei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here