Videoclip | Cuantune – This time

0
1,325 vizualizari
Cuantune - This time
Cuantune - This time

Nu am apucat sa pun in pagina niciodata doua randuri despre Cuantune si spun aceasta ca sa imi cer scuze fiindca nu am facut-o. Proiectul … trupa … a pornit prin 2010 la initiativa celor doua voci de pe piesele lor … Elizabeth si Mario F. Cruxfader. Formula pentru live mai adauga pe lista pe Toma Dimitriu (piano/keyboards), Michael Acker (bass guitar, contrabass), Andreas Aron (contrabass) si Matt Smith (drums). Ceea ce canta ei este un fusion intre jazz, soul, funk, electro sau DnB. Este Nu Jazz dar nu aceasta este important. Important este ca suna bine, foarte bine.

In vara au lansat un nou single … This time, o piesa primita excelent de public, bineinteles de catre cei care au reusit sa dea de ei. Piesa merita un videoclip pe masura si iata ca a venit. In regia lui Tudor Petremarin, cu ajutorul lui Mihai Nicolau si o post-productie asigurata de Sweet Soundz Production.

Mai multe detalii si piese de la Cuantune dar si datele lor de contact le puteti gasi pe pagina oficiala de facebook sau contul oficial de youtube.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here