Videoclip | Devin – Miracle

0
1,503 vizualizari

Videoclip | Devin - Miracle

Miracle” este cel mai nou single promovat de Devin alaturi de Roton, casa lui de discuri, cea care semneaza si publishingul piesei, de altfel. Videoclipul piesei, filmat in regia lui Octavian Kobzzon Malai este unul de imagine in el aparand reporterul TV Nicolle Stanese. Frumoasa Nicolle este logodita nu numai cu iubitul sau secret ci si cu o cariera jurnalistica din ce in ce mai fructuoasa. Dupa experienta din vara lui 2010 cand a prezentat alaturi de manechinul Alex Stanciu emisiunea Razvan si Dani, brunetei i s-a oferit postul de moderatoare a matinalului din Republica Moldova “Prima Ora”.

Nascut in Chisinau, Moldova, Andrei Tostogan e un artist si compozitor tanar si cu adevarat fresh. A inceput sa se pregateasca pentru cariera muzicala inca de la varsta de 6 ani. De atunci a studiat instrumente de suflat si si-a pregatit calitatile vocale participand la diferite festivaluri in intreaga lume, de unde a adus nenumarate premii.

In 2010 a lansat prima piesa cantata chiar de catre el, ‘Rhythm for Love‘. Hitul a fost o colaborare cu Flavy Deejay si s-a bucurat de un videoclip foarte modern si funky, filmat in Ucraina si Moldova.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

"Miracle" este cel mai nou single promovat de Devin alaturi de Roton, casa lui de discuri, cea care semneaza si publishingul piesei, de altfel. Videoclipul piesei, filmat in regia lui Octavian Kobzzon Malai este unul de imagine in el aparand reporterul TV Nicolle Stanese. Frumoasa Nicolle este logodita nu numai cu iubitul sau secret ci si cu o cariera jurnalistica din ce in ce mai fructuoasa. Dupa experienta din vara lui 2010 cand a prezentat alaturi de manechinul Alex Stanciu emisiunea Razvan si Dani, brunetei i s-a oferit postul de moderatoare a matinalului din Republica Moldova 'Prima Ora'.

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here