Videoclip | Giulia – Vorbe Goale

0
1,396 vizualizari

Videoclip | Giulia - Vorbe Goale

Giulia a lansat videoclipul piese “Vorbe goale“, singleul pe care il promoveaza de la sfarsitul anului trecut. Ceea ce este de mentionat vis-a-vis de acest material este ca Giulia a filmat fiind insarcinata in 9 luni. Regia o semneaza Gabriel Huiban cel care se face de altfel “vinovat” si de productia muzicala iar locatia aleasa a fost chiar studioul de la Gala Records. Versiunea originala a piesei s-a bucurat de succes inca de la momentul lansarii, dar artista a decis ca de videoclip va beneficia versiunea lenta, denumita de catre fanii Giuliei balada Vorbe Goale.

” Piesa mi-a placut din primul moment si cred ca mi se potriveste perfect! Ne-am dorit foarte tare as atragem atentia si mai mult asupra versurilor, care au o sensibilitate aparte si asa s-a nascut versiunea lenta. Cred ca avem nevoie de versuri in limba romana si avem nevoie de muzica care sa ne inspire. Mereu am vrut ca oamenii sa se regaseasca in piesele mele si sa le ramana la suflet!” a declarat Giulia.

Sursa: Comunicat de Presa Gala Records / Vlad Parvulescu

Videoclip | Giulia - Vorbe Goale

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here