Videoclip | Inna – Caliente

0
2,585 vizualizari

Inna - Caliente

La o luna dupa lansarea videoclipului piesei “Wow“, Inna lanseaza un nou videoclip. “Caliente” este singleul iar Hamid Bechiri si John Perez sunt cei care semneaza regia. Filmarile au fost facute in Costa Rica iar personajul masculin este nimeni altul decat Jesus Luz fostul iubit al Madonnei.

“M-am simtit foarte bine la filmarile clipului “Caliente”, mai ales pentru ca iubesc tot ceea ce este exotic. Costa Rica este pe departe cel mai frumos loc in care am fost vreodata. I-am avut alaturi de mine pe prietenii mei dragi, baietii de la Play and Win si intreaga echipa. Jesus imi este foarte bun prieten si ma bucur sa pot spune ca impartim aceeasi pasiune: muzica. Ne distram impreuna atunci cand avem ocazia, iar in prezent lucram la o piesa special pentru fanii muzicii dance”, a declarat artista.

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here