Videoclip | Inna – Endless

0
1,411 vizualizari

Videoclip | Inna - Endless

In miezul noptii, Inna a lansat la nivel global videoclipul pentru single-ul ‘Endless’, al patrulea de pe albumul ‘I Am The Club Rocker’. Si pentru acest videoclip, Inna a lucrat cu regizorul Alex Herron cu care a filmat ‘Sun is Up’, ‘Club Rocker’ si ‘Un Momento’. Printre artistii cu care Alex Herron a colaborat se numara Taio Cruz, Kesha, Tim Berg, Afrojack, Tinie Tempah si altii. Directorul de Imagine a fost John Perez, care a mai colaborat cu: Rihanna, Jay Z, Beyonce, Eminem, Muse, Coldplay, Kanye West si Alicia Keys.

25 noiembrie este Ziua Internationala a luptei impotriva violentei domestice, prilej cu care Inna a ales sa lanseze si campania sociala ‘Bring The Sun In My Life’, prin care isi propune sa le fie aproape tuturor femeilor care se confrunta cu aceasta problema. Site-ul dedicat campaniei www.bringthesuninmylife.com este o platforma prin intermediul careia victimele violentei domestice pot fi consiliate de specialistii partenerilor campaniei din Romania si din Europa: Asociatia A.L.E.G., WAVE si Fundatia Sensiblue pentru a gasi solutii pentru situatiile in care se afla si pentru a avea o viata normala, fara suferinta fizica si traume psihice. Campania se va extinde si in afara Europei, purtandu-se deja discutii cu ONG-uri din America de Nord si Sud.

Innei s-au alaturat in campanie 13 femei din domenii diferite, dar care cred in acelasi mesaj: ‘No Violence, No Endless Pain’: Amalia Nastase (Eventures), Medeea Marinescu (actrita), Kristina Dragomir (designer), Mihaela Glavan (designer Sepala), Ioana Blaj (actrita), Cristina Bazavan (jurnalist), Oana Tache (Dance FM), Vanda Popa (medic Dent Estet), Andreea Berghea (Music Director Kiss FM), Raluca Ionescu (DJ Radio ZU), Ana Treaba (PR Europa FM), Nico Creciunesc (DJ Radio 21), Anamaria Hancu (Communication Manager Lets Do It, Romania!)

Vezi online cel mai nou videoclip al InneiEndless pe Canalul Oficial de You Tube al Artistei.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here