Videoclip | Johnny D (Piticu’ de la Simplu) – Bye, Bye

0
1,550 vizualizari

Johnny D - Bye bye

Dupa ce Smiley si ulterior CRBL s-au lansat solo pe piata muzicala, si Piticu‘ de la Simplu a considerat ca este cazul sa mearga pe acelasi drum. Pentru acest proiect si-a schimbat numele de scena si a ales Johnny D ca si titulatura. Are deja un prim single pentru care a filmat si un videoclip … Bye, Bye. Trackul este produs de catre Mym Constantin si Horea Pascu, Blue Island Production semnand partea de inregistrari. Videoclipul a fost filmat in regia lui Razvan Tache. Cat Music semneaza publishingul Piticu’ fiind semnat totodata si cu Dog Music.

Premiera a avut loc pe site-ul celor de la Urban.Ro

Dupa ce Smiley si ulterior CRBL s-au lansat solo pe piata muzicala, si Piticu' de la Simplu a considerat ca este cazul sa mearga pe acelasi drum. Pentru acest proiect si-a schimbat numele de scena si a ales Johnny D ca si titulatura. Are deja un prim single pentru care a filmat si un videoclip ... Bye, Bye. Trackul este produs de catre Mym Constantin si Horea Pascu, Blue Island Production semnand partea de inregistrari. Videoclipul a fost filmat in regia lui Razvan Tache. Cat Music semneaza publishingul Piticu' fiind semnat totodata si cu Dog Music.

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here