Videoclip | Lora – Un Vis

0
1,732 vizualizari
Videoclip | Lora - Un Vis
Videoclip | Lora - Un Vis

Dupa succesul piesei “No More Tears” care a reusit performanta de a ajunge Top 3 in Romania, Lora revine cu un videoclip de exceptie pentru cel de-al doilea single – “Un Vis”. Artista impreuna cu producatorul ei Adrian Sina si Casa de Discuri Media Pro Music au decis sa lanseze piesa simultan cu videoclipul filmat in regia lui Florin Botea, povestea fiind una speciala deoarece prezinta o alta latura a Lorei. Desi filmarile au durat 28 de ore, Lora a rezistat eroic si a dovedit un real talent actoricesc deoarece clipul prezinta o situatie care se apropie foarte mult de realitatea cotidiana a tinerilor.

Videoclipul beneficiaza de doua variante, una in romana, dar si in engleza pentru ca foarte multi fani straini asteapta aceasta piesa, care a fost cantata in premiera la Romanian Music Awards 2011. La acest videoclip au participat mai multi actori cunoscuti (Dan Badea, care este si iubitul Lorei in viata reala, Catalin Bordea, Vasile Calofir), dar si prieteni apropiati ai artistei, designerul Come, fotograful Andreea Retinschi si Mihai Coman, un pictor foarte talentat, personajul principal masculine din poveste, pe care Lora l-a ales din lista ei de prieteni de pe Facebook.

“Ador sa lucrez cu regizorul Florin Botea pentru ca reuseste sa surprinda exact ceea ce vreau sa transmit. Desi m-a solicitat la maxim, a meritat fiecare secunda si cred ca rezultatul este pe masura. Multumesc tuturor celor care au muncit alaturi de mine la filmari si care au avut incredere ca va iesi un clip de calitate. Astept parerile voastre pe pagina mea de facebook (LoraOfficial) si imi doresc sa il dati mai departe. ”, declara Lora.

Hairstylingul pentru acest clip a fost asigurat de Cristina Grama, iar machiajul de Manuela Gisca. Pentru promovarea single-ului, Lora a realizat un photoshooting inedit cu Edward Aninaru.

Vezi online videoclipul piesei Un Vis – Lora direct de pe Contul Oficial de You Tube al Artistului.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here