Videoclip | Lora – Un vis

0
1,805 vizualizari
Videoclip | Lora - Un vis
Videoclip | Lora - Un vis

Lora si Media Pro Music au lansat in aceasta seara, Un vis, cel mai nou single al artistei care vine cu tot cu videoclip. Este cel de-al doilea videoclip lansat de Lora in cariera ei solo dupa “No more tears”. Productia piesei o semneaza Adrian Sina de la Akcent. Videoclipul a fost filmat in studiourile Media Pro Pictures din Buftea in regia lui Florin Botea, la inceputul lui octombrie.

“Ador sa lucrez cu regizorul Florin Botea pentru ca reuseste sa surprinda exact ceea ce vreau sa transmit. Desi m-a solicitat la maxim, a meritat fiecare secunda si cred ca rezultatul este pe masura. Multumesc tuturor celor care au muncit alaturi de mine la filmari si care au avut incredere ca va iesi un clip de calitate. Astept parerile voastre pe pagina mea de facebook (Lora Official) si imi doresc sa il dati mai departe.”

Vezi online videoclipul piesei Un Vis – Lora direct de pe Contul Oficial de You Tube al Artistului.

Credite: Regizor – Florin Botea, Styling – desinerul Come, Hair style – Michelle David de la Fason by Cristina Grama, Make up – Manuela Gisca, Styling – Come, Foto credit – Andreea Retinchi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here