Videoclip | Miss Mary – I Hate Ya

0
1,704 vizualizari

Miss Mary - I Hate Ya

I Hate Ya” este cel mai nou single Miss Mary, un track R&B produs de catre echipa de la HaHaHa alaturi de Chucho si artista. Piesa beneficiaza si de un videoclip filmat la sfarsitul lui martie de care cei de la Creathieves.

Videoclipul transpune in imagini starile prin care treci atunci cand pui capat unei relatii. Miss Mary isi interpreteaza foarte bine personajul si reuseste sa transmita emotiile melodiei. Vocea distincta si refrenul memorabil fac din “I Hate Ya” o piesa care merita ascultata.

Miss Mary a impresionat publicul inca de la primul single, “You don’t love me”, ascultatorii declarandu-se incantati de vocea si interpretarea ei. Pustoaica de doar 14 ani, la acea vremea, aducea un aer tineresc in muzica romaneasca si oferea o alternativa la muzica dance care acaparase piata.

Al doilea single, “Open”, a fost insotit de un videoclip ce s-a situat in topul difuzarilor si i-a adus lui Miss Mary o multime de fani. La inceptul acestui an, a participat la Selectia Nationala pentru Eurovision cu piesa Rollin’ ” in compunerea careia s-a implicat alaturi de FlyinState, Chucho si Xonia.

Sursa: Comunicat de Presa Red Clover

Miss Mary - I hate ya

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here