Videoclip | Morris – Boca Linda

1,232 vizualizari

Videoclip | Morris - Boca Linda

Dupa Desire si Havana Lover, Morris revine cu un nou single, “Boca Linda” pentru care a filmat si un videoclip. Muzica a fost scrisa de catre Morris alaturi de Andrei Stanca si Mustiuc Sebastian Vlad, la versuri alaturandu-se echipei mentionate si Claudiu Cristescu Costin in timp ce productia videoclipului a fost treaba lui Vlad Sebastian Mustiuc alaturi de Bogdan Zop, Andrei Stanca si Eduard Micu. Casa de Discuri este Roton, acelasi publisher cu care artistul a colaborat si pentru single-urile anterioare.

“Speram sa va surprindem placut atat prin mesajul piesei cat si prin noua imagine! Sa ne bucuram de vibratia notelor muzicale atingand cu bagheta magica adancul inimii ,cautand prin ungherele cele mai ascunse ale sufletului aerul fara de care niciodata nu am putea trai!” a declarat Morris.

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here