Videoclip | Neylini – Dayla

0
1,369 vizualizari

Neylini - Dayla

Neylini a lansat alaturi de Media Pro Music cel mai nou videoclip al sau pentru Dayla. Premiera a avut loc pe site-ul celor de la Libertatea. In videoclip, artista apare in mai multe ipostaze printre care: romantic, funky sau glamour iar rolul principal masculin este jucat de Bogdan Mirica, hairstylist-ul cantaretei

“Clipul piesei Dayla transmite o stare de bine  sau cel putin, asa percep eu! Este un clip de imagine, insa regizorul Florin Botea a tesut si o poveste frumoasa de dragoste ce se potriveste manusa cu piesa. Clipul incepe cu mine in rol de barmanita, plictisita la maximum dupa o zi grea si refugiindu-ma în amintirile dragi cu iubitul meu. Mai departe, va las sa descoperiti singuri. Si va invit in Dayla, un loc al distractiei si bunei-dispozitii, desigur!”, a declarat Neylini.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Videoclipul piesei Dayla - Neylini | Media Pro Music | Alina Buleanu

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here