Videoclip | Pepe – 100% Adevarat

3
3,559 vizualizari
Pepe - 100% Adevarat
Pepe - 100% Adevarat

Pepe a lansat cel mai nou videoclip pentru singleul 100% Adevarat, cel de-al doilea extras spre promovare de pe albumul “Arunca-mi o privire.” In clip, Pepe intra in pielea a sase personaje, pentru fiecare avand atat o vestimentatie cat si o partenera diferita.  Pe rand, artistul a intruchipat un muncitor, un barman, un dansator, un bogatas, un gangster si in final un tocilar. Premiera a avut loc in cadrul emisiunii Happy Hour de la Pro TV.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

3 COMMENTS

  1. Pepe, sa fi fericit alaturi de Raluca si fetitza voastra … Felicitari, sunteti minunati impreuna … Va doresc din suflet … Multa sanatate, fericire si un fratzior fetitei voastre … Succes in cariera ta de artist si cat mai multe albume … Va doresc casa de piatra … De asemenea si nasilor vostri care sunt niste oameni minunati …

  2. Foarte frumosa melodia … la fel si versurile superbe … chiar adevarate …

  3. Imi pare bine Pepe pentru tine, pentru ca in sfarsit vei deveni tata si mai ales k o sa ai o fetita, frumoasa ca tine si sa o faci si cantareata. Succes in cariera ta de artist si cat mai multe albume. Iar cu ocazia sarbatorilor de Paste iti doresc la toata familia ta Hristos a inviat si Paste fericit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here