Videoclip | Ruby – Miracle of Love

0
1,200 vizualizari

Videoclip | Ruby - Miracle of Love

Vorbeam la sfarsitul lui ianuarie de Miracle of Love, cel mai nou single promovat de Ruby alaturi de Cat Music, o piesa produsa de Ha Ha Ha Production si care urma sa aiba si un videoclip, primul de altfel din cariera artistei.Videoclipul a fost filmat, este gata si il vedem si noi. Regia o semneaza Iulian Moga.

“Ne-am super distrat la filmarile pentru Miracle Of Love! Nu am simtit o secunda presiunea filmarii unui clip. A fost o petrecere in toata regula, mai ales ca in clip apar prietenii mei cei mai “nebuni”. Chiar imi pare rau ca piesa e atat de scurta pentru ca am fi putut face lejer un filmulet de 10 minute cu tot dezmatul petrecut acolo. Singurul om mai putin incantat, a fost proprietarul deoarece la finalul oricarui party senzational, ramane un dezastru ce trebuie reparat. Iar in cazul nostru au fost si niste pagube materiale considerabile.“, a declarat Ruby.

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here