Videoclip | Ruxandra Bar – Step Up

0
1,366 vizualizari
Ruxandra Bar - Step Up
Ruxandra Bar - Step Up

Ruxandra Bar este cu siguranta una dintre cele mai fierbinti aparitii pe scena muzicii pop-dance a momentului. Cu o voce puternica si un look ce aduce un aer exotic, Ruxandra este hotarata sa se impuna cat mai repede pe scena muzicala de pretutindeni. “Stept Up” este primul single al Ruxandrei care beneficiaza si de un videoclip, in regia lui Florin Botea, un clip de imagine care prezinta o zi din viata Ruxandrei.

Ruxandra este pasionata de artele frumoase, de altfel de mica a studiat pianul si baletul, a absolvit Liceul de Arte “Nicolae Tonita” din Bucuresti – sectia pictura, insa muzica ramane adevarata pasiune. Remarcata de Adrian Sina in cadrul unui concurs de karaoke, moment important pentru cariera sa muzicala, Ruxandra incepe colaborarea cu trupa Akcent, pentru piesa “Feelings On Fire”, actualul single al trupei.

Sisterhoodlive Records alaturi de Ruxandra Bar pregatesc un material discografic pentru anul 2011, material realizat impreuna cu Media Pro Music, care cu siguranta va aduce ceva nou in peisajul muzical actual.

Ruxandra este la inceput de drum, dar calitatile sale si senzualitatea ei vor face ca acest drum sa fie unul care va capta toata atentia!

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here