Videoclip | Stefan Banica – Nu e prea tarziu

0
1,158 vizualizari

Stefan Banica - Nu e prea tarziu

Stefan Banica are un nou videoclip filmat pentru “Nu e prea tarziu“, cea mai noua piesa a artistului intrata in promovare, primul single extras de pe urmatorul album ce urmeaza a fi lansat undeva catre sfarsitul acestui an.

“Videoclipul piesei “Nu e prea tarziu” a fost filmat in studio chiar atunci cand am inregistrat piesa, ca sa surprindem atmosfera de lucru. Multi dintre cei care imi iubesc muzica mi-au scris pe facebook sau pe site ca si-ar dori sa poata asista la o sesiune de inregistrari, sa vada cum lucram. Si am ales, dintre cei care mi-au scris, o fata din Bucuresti, care face parte dintre prietenii de pe pagina mea de facebook Facebook.Com/StefanBanicaOfficial – si care a stat alaturi de noi pe tot parcursul inregistrarii. Toti am fost relaxati, binedispusi, am ras si am cantat, ceea ce se poate vedea si in videoclip.” a declarat Stefan Banica.

Nu e prea tarziu” e un cantec de dragoste in care am pus accent pe stare, emotie si versuri. Chitara electrica are un sound  aparte si imbraca piesa intr-un stil vintage. Consider ca e un cantec binevenit in peisajul muzical actual si sper sa va placa, sa-l fredonati! In plus, vreau sa le multumesc tuturor celor care imi scriu, care sunt alaturi de noi si celor cu care interactionez pe pagina mea de facebook.” a adaugat artistul.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here