Videoclip | Tara – Missing you

2
1,721 vizualizari
Videoclip | Tara - Missing you
Videoclip | Tara - Missing you

Tara si Cat Music au lansat primul videoclip din cariera solo a artistei pentru single-ul Missing You. Piesa a fost compusa si produsa de catre cei de la Maan Studio. Regia videoclipului o semneaza Florin Botea, scenariul plecand chiar de la ideile Tarei. Rezumata in cateva cuvinte, povestea este simpla. Tara apare intr-o masina de epoca, zeci de barbati incarcand sa ajunga la ea.

“Sunt foarte multumita de rezultat. Am lucrat foarte bine cu Florin Botea, care a reusit, in acest video, sa-mi puna in valoare latura feminina si visatoare”, a declarat Tara.

2 COMMENTS

  1. Ce mult au copiat, neneeee. Mai prietene, cel care compui pt Tara, nu-ti mai bate joc de fata asta doar sa-i iei banii pe piese ieftine si copiate de la altii …

  2. Mare rusine producatorului sau producatorilor acestei piese! Au copiat o intreaga parte din piesa celor de la City Of Lights feat Adler-Sensation. Ascultati Tara-Missing you de la minutul 2:15 si descoperiti singuri evidentul plagiat !!! Oare cei de la City Of Lights stiu de acest lucru?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here