Videoclipul Holograf featuring Angela Gheorghiu – Nu mai e timp a strans peste o suta de mii de vizualizari in doar cateva zile!

0
1,196 vizualizari

Videoclipul Holograf featuring Angela Gheorghiu - Nu mai e timp a strans peste o suta de mii de vizualizari in doar cateva zile!

In mai putin de o saptamana de la lansare, videoclipul “Nu mai e timp” pentru care trupa Holograf a avut ocazia sa realizeze un duet cu celebra soprana Angela Gheorghiu, a strans peste o suta de mii de vizualizari pe contul oficial de youtube Media Pro Music. Imediat dupa postarea sa pe conturile oficiale de facebook ale artistilor, noul videoclip “a impanzit” mediul online inca de la primele ore, bucurandu-se de aprecieri pozitive din partea publicului.

Odata cu lansarea videoclipului “Nu mai e timp”, Holograf vine si cu cel mai nou material discografic al trupei, numit “Love Affair”. Albumul, ce contine piese precum Roua diminetii, Cand pierzi pe cineva, Intoarce-te acasa, Cat de departe si multe altele, se va lansa oficial pe 24 februarie, odata cu concertul Holograf de la Sala Polivalenta. Concertul va beneficia de participarea extraordinara a sopranei Angela Gheorghiu.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here