Videoclipul Park Place – Out Of Time | Spectacol de machiaj, tinute si atitudine

0
1,140 vizualizari
Videoclipul Park Place - Out Of Time | Spectacol de machiaj, tinute si atitudine
Videoclipul Park Place - Out Of Time | Spectacol de machiaj, tinute si atitudine

La sfarsitul saptamanii trecute au avut loc premiera videoclipului Park Place – Out Of Time, o productie Media Pro Magic Factory pentru Media Pro Music.

Filmarile au avut loc acum cateva saptamani la Palatul Ghica, timp de o noapte si-o zi. Bugetul clipului “Out Of Time” a fost unul considerabil, clipul beneficiind de suportul unei echipe de exceptie formata din cei mai “ravniti” specialisti ai momentului.

Iulia Albu, fashion editor in echipa celei mai importante publicatii dedicate mireselor din Romania, a intrat in pielea personajului pe care il interpreteaza in videoclip, cu o imagine socanta, fiecare aparitie  fiind un spectacol de machiaj, tinute si atitudine.

“A fost o experienta inedita pentru mine, fiind prima oara cand iau contact cu aceasta zona, cea a muzicii. Am avut privilegiul de a lucra alaturi de o echipa de profesionisti, ca Liviu Neagoe, directorul de imagine Adrian Silisteanu precum  si multi altii al caror nume din pacate nu l-am retinut,  insa fara ajutorul carora acest proiect nu ar fi putut fi ceea ce este in momentul de fata. Este o premiera pentru Flapper Girl, si este un pas in directia corecta.”, a declarat Iulia Albu.

“Am pus foarte mult suflet in acest proiect si sunt foarte fericit ca piesa “Out Of Time” a confirmat si in afara, avand deja stabilite cateva concerte peste hotare, iar colaborarea pe acest proiect cu profesionistii MediaPro Magic Factory vor duce cu siguranta lucrurile la un alt nivel. Am fost foarte incantat ca Iulia Albu a acceptat sa se implice in acest proiect atat pe partea de styling, imagine, cat si ca personaj, aportul ei in acest proiect fiind unul substantial”, adauga Ovidiu de la Park Place.

“Acest proiect este primul videoclip produs integral de catre Media Pro Magic Factory, proiectele noastre detasandu-se de zona foarte comerciala in care se desfasoara majoritatea proiectelor muzicale in acest moment, motiv pentru care fiecare detaliu a fost gandit special pe o directie puternic conceptuala, punandu-se accentul pe simbolistica si trairile personajelor. Videoclipul a fost filmat in regim de scurt metraj. Am ales-o pentru acest proiect pe Iulia Albu pentru felul in care reuseste sa se transpuna si sa transmita trairi in fata obiectivului cat si imaginea sa excentrica, care se muleaza perfect ipostazelor gandite pentru acest clip”, spune  Liviu Neagoe, cel care a semnat regia clipului.

Vestimentatia lui Ovidiu (Park Place) a fost asigurata de Trends by Adina Buzatu.

Bijuteriile purtate de Iulia, printre care un inel cu diamant albastru de trei carate, au fost asigurate de Cellini.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here