Videoclipul Rain, Rain al Loredanei a fost premiat la Los Angeles

0
1,062 vizualizari
Videoclipul Rain, Rain al Loredanei a fost premiat la Los Angeles
Videoclipul Rain, Rain al Loredanei a fost premiat la Los Angeles

Rain, Rain, videoclipul filmat si procesat 3D al Loredanei, in regia lui Julien Rocher a luat premiul pentru Cel mai bun videoclip 3D in cadrul Festivalului de Muzica si Film 3D de la Los Angeles. Videoclipul Rain, Rain are 3 nominalizari la 3 festivaluri de film international diferite insa acesta este primul premiu pe care reuseste sa il castige.

Cel mai mare Festival de Muzica si Film 3D a avut loc in perioada 22-25 septembrie la Hollywood, California, juriul prezidat Christopher Crescitelli, a anuntat castigatorii in fata unui public larg, prezent la Gala de Inchidere a festivalului.

“Incercam sa ne mentinem fresh, relevanti si demni de a reprezenta comunitatea 3D. Am demonstrat si in acest an prin selectia realizata prezenta unor adevarate spectacole de moda inovatoare, comedie, precum si prezenta unor uimitoarele spectacole vizual-muzicale. Va puteti astepta la mai mult pentru anul viitor pe masura ce noi ne propunem sa evoluam. “, a declarat Crescitelli.

Videoclipul 3D “Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher cu care Loredana a colaborat si la videoclipul “Like A Rock Star”, iar animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru in industria efectelor vizuale printre operele sale numarandu-se filme precum Alien, Astérix et Obélix contre César, Delicatessen, etc.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here