Viky Red: “Cred ca o piesa buna ramane la fel de buna, indiferent de felul in care este cantata.”

0
1,174 vizualizari

Viky Red: “Cred ca o piesa buna ramane la fel de buna, indiferent de felul in care este cantata.”

Viky Red, unul dintre favoritii selectiei nationale Eurovision de anul acesta, va prezinta varianta acustica a piesei „If you ever feel” cu care s-a calificat in finala concursului, ce va avea loc sambata, 10 martie.

„Cred ca o piesa buna ramane la fel de buna indiferent de felul in care este cantata, asa ca sper sa va placa si varianta acustica a single-ului ‘If you ever feel’. Ultima saptamana a fost pentru mine mai ceva ca o cursa intr-un montagne russe. Nu uitati ca am nevoie de toata sustinerea voastra, sambata, la finala Eurovision. Va astept sa-mi fiti alaturi!” ne-a spus Viky Red.

Viky Red, unul dintre cele mai noi proiecte MediaPro Music,  a facut de curand primii pasi spre o cariera solo, odata cu lansarea single-ului „If you ever feel”, compus si produs in colaborare cu Deepside Deejays.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here