Vineri, pe 26 octombrie, Daniel Lazar ataca fortareata incasilor, “Cuzco Pub Bucuresti” pentru cel de-al treilea concert din “Live & Loud Indoor Tour”

0
1,044 vizualizari

Vineri, pe 26 octombrie, Daniel Lazar ataca fortareata incasilor, "Cuzco Pub Bucuresti" pentru cel de-al treilea concert din "Live & Loud Indoor Tour"

“Live & Loud Indoor Tour” continua saptamana aceasta cu un nou episod, vineri, pe 26 octombrie, de la 23.00. Daniel Lazar va conduce ostilitatile pe scena de la Cuzco Pub Bucuresti, de data aceasta. Avem de-a face si cu o premiera. Este primul concert pe care Daniel il va sustine in Cuzco (fostul Q-Pub) si de aceea este hotarat sa il inaugureze “cum se cuvine” si cum se putea mai bine decat “Live & Loud”.

Nebunia continua in aceeiasi formula si in exact aceleasi coordonate specifice conceptului “Live & Loud”. Planul este clar si exact mai ales ca lipseste cu desavarsire. In functie de starea de moment a lucrurilor, Daniel este pregatit sa cante orice, aproape orice :), pur si simplu, “de la Rapsodia Romana si pana la Bon Jovi sau de la Ciocarlia pana la Depeche Mode.” Si pentru ca o asemenea dementa necesita o trupa pe masura, Daniel are in spate, alaturi, toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea “numerelor de pe tricou”: Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0766770278. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.cuzcopub.ro dar si pe site-ul oficial al artistului (www.lazardaniel.ro) si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro). Parteneri media: Urban.Ro, iConcert.Ro, IndustriaMuzicala.Ro, BestMusic.Ro, YabbMusic.Ro, HighSound.Ro, HotCity.Ro, MusicIsLife.Ro

Adresa: Strada Mendeleev nr. 35
Telefon: 0766.770.278
Email: rezervari@cuzcopub.ro
Web: www.cuzcopub.ro

Evenimentul este disponibil si pe Android sau iPhone, iPad si iPod cu Daniel Lazar Mobile App

# Android Market (pentru telefoanele cu Android) – https://market.android.com/details?id=com.reverbnation.artistapp.i53687
# iTunes (pentru iPhone, iPad si iPod) – http://itunes.apple.com/ye/app/daniel-lazar/id476621799?mt=8

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here