Vocea Romaniei | 4 grei cauta alti 48 de grei … cu voce

0
1,592 vizualizari
Vocea Romaniei! Din Toamna la Pro TV
Vocea Romaniei! Din Toamna la Pro TV

4 voci grele cauta alte 48 de voci … cate 12 de fiecare … la final 4 echipe. “Vocea Romaniei” a inceput de astazi cautarea “Vocii” cu “the” inainte cu ar spune ceilalti. Intr-un decor si in conditii care personal cred ca se puteau realiza doar in felul si de catre cine s-au si facut in Romania a inceput cel mai asteptat show din grila de toamna … Vocea Romaniei!

In studiourile Media Pro de la Buftea multi au venit putin vor trece de prima etapa, cea a Auditiilor pe nevazute. Cei patru jurati / antrenori … Loredana, Brenciu, Smiley si Moga au ascultat cu spatele la artistii de pe scena fara ca aceasta sa fie un semn de impolitete, tot ceea ce s-a intamplat … Pentru foarte multi dintre concurenti, competitia deja s-a terminat. La finalul Auditiilor pe Nevazute vor ramane doar 48, 12 concurenti in fiecare echipa, 4 echipe, 4 antrenori.

Etapa “Auditiilor pe Nevazute” va deschide showul din septembrie de la PRO TVVocea Romaniei! La final nu poate ramane decat unul … ar spune MacLeod desi de afon era nu cred ca trecea in etapa a doua.

Sursa: VoceaRomaniei.ProTV.Ro / Facebook.Com/VoceaRomaniei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here