Vocea Romaniei | Daniel Lazar a acoperit scena cu totul si a intrat in echipa Loredanei

0
4,234 vizualizari
Daniel Lazar @ Vocea Romaniei
Daniel Lazar @ Vocea Romaniei

Aseara, la Pro TV a fost difuzat ultimul episod din etapa Auditiilor pe Nevazute de la Vocea Romaniei. Cei patru antrenori, Loredana, Brenciu, Moga si Smiley si-au completat echipele cu care vor merge mai departe la Confruntari.

http://www.dailymotion.com/video/xlxxjm_daniel-lazar-let-me-entertain-you-la-vocea-romaniei-25-octombrie-2011_music

De departe, cel mai asteptat moment a serii, pentru ca se vorbea, se zvonea, se stia … a fost cel in care Daniel Lazar a intrat in concurs. Daniel a luat cu asalt scena si a ridicat in picioare publicul din platoul de la Vocea Romaniei pe Let me entertain you a lui Robbie Williams. Loredana este cea care a definit prestatia artistului ca fiind “cu coaie” si tot ea este cea care l-a ales in echipa sa. Ceilalti membrii ai juriului au ramas cu scaunele intoarse si, in afara de Smiley care a dovedit ca sintagma “Smiley-Omul” nu reprezinta doar doua cuvinte alaturate fortat, nu au putut decat sa arunce niste “vorbe in tramvai” si acestea abia dupa ce Daniel a plecat de pe scena.

http://www.dailymotion.com/video/xlxxj7_daniel-lazar-la-vocea-romaniei-25-octombrie-2011_music

Asocierea numelui cu o orchestra chiar si “populara”, de exemplu, nu are nici o legatura cu capacitatea unui artist de a fi un bun interpret sau entertainer si daca tot suntem aici, mai sunt si alti cantareti pe lumea asta care “o frig” foarte bine si nu au 1 metru si un zambet, in viu. Felul cum arati, ca esti mai macho sau mai pricajit, ca esti mai musculos sau mai slabanog, mai chel sau mai carliontat nu inseamna nimic atunci cand ne limitam strict la voce, cantat, interpretat sau chiar si fredonat.

Vocea Romaniei continua si saptamana viitoare la Pro TV, cu bune si cu rele … mai mult cu bune. Cel mai bun show tv muzical al momentului de pe la noi intra in etapa Confruntarilor in care cate doi concurenti vor canta pe aceeiasi piesa, in acelasi timp, unul dintre ei fiind ales ulterior de catre propriul antrenor sa continue competitia.

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here