Vocea Romaniei | Etapa Auditiilor pe Nevazute (Episodul 2)

0
3,964 vizualizari
Vocea Romaniei  | Auditii pe Nevazute
Vocea Romaniei | Auditii pe Nevazute

Aseara a fost “on air” la Pro TV cel de-al doilea episod din Vocea Romaniei, o parte preinregistrata din Etapa Auditiilor pe Nevazute. Showul este in crestere vizibila din moment ce vocile din concurs sunt din ce in ce mai bune, momentele “tari” sunt din ce in ce mai multe iar numarul de telespectatori este din ce in ce mai mare. In “minutul de aur” … bucata de maxima audienta, peste 2500000 de romani erau pe Pro TV la Vocea Romaniei.

Antrenorii si-au mai adaugat si in aceasta editie membrii in echipele lor. Catalin Dobre, Ionel Istrati si Marian Vasilescu sunt nou veniti in echipa lui Smiley, Ana Odagiu este singura ce completeaza echipa Loredanei, Horia Brenciu a adaugat patru concurenti noi echipei sale … Vlad Stoia, Beatrice Vladan, Iuliana Puschila si Cristina Vasiu in timp ce la Moga au mai aparut Teodora Morosanu si Georgiana Mototolea.

Vocea Romaniei se intoarce cu Episodul 3 saptamana viitoare, marti, la Pro TV de la 20.30. Intre timp inregistrarile au ajuns la Etapa Battle-urilor. Daca vrei sa vezi din public Confruntarile si sa iti sustii favoritii de acolo trebuie sa intri pe site la Pro TV in sectiunea dedicata.

Catalin Dobre – I feel good (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

Catalin Dobre a cantat la “Vocea Romaniei” piesa “I feel  good” si a trecut mai departe, in etapa urmatoare, dupa ce Smiley l-a cooptat in echipa sa. Pentru Catalin, nu s-a intors decat Smiley, dar absolut toti antrenorii au ramas uimiti cand au vazut cum arata cel care a cantat cu o voce atat de clara si de puternica. Iar Brenciu a marturisit cu sinceritate ca regreta ca nu s-a intors sa lupte pentru el. “Mama, catamai vocea! Cum, ma, sa iasa din tine vocea aia? Ce bine-mi pare c-am apasat pe butonul asta.  Celorlalti le pare rau!” a comentat Smiley, incantat ca are in echipa lui o asemenea valoare.

Smiley a venit pe scena sa-i stranga mana, ocazie cu care l-a si luat in brate, cedand unui impuls de moment: “Acum esti pe maini bune!”. “Omul are o prezenta exceptionala. Am izbucnit in ras la inceput pentru ca in mintea mea nu se potrivea. Vocea nu se potrivea cu personajul!”, a spus antrenorul de la Vocea Romaniei.


Vlad Stoia – Hello (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

Vlad Stoia, un tanar de 29 de ani din Bucuresti, a fost primul concurent care i-a determinat pe toti cei patru antrenori sa apese pe butonul “Eu te vreau”. El a cantat piesa “Hello” de Lionel Ritchie, iar Marius Moga a fost primul care s-a intors. La sfarsitul momentului sau, a ramas foarte surprins sa vada ca are de ales dintre toti antrenorii: “Nu m-am gandit ca voi avea sa aleg. Credeam ca daca se intoarce un antrenor, o sa zic multumesc!”, a recunoscut Vlad.

El a ales sa fie in echipa lui Horia Brenciu, dupa ce acesta a tinut o pledoarie impresionanta pentru a-l castiga de partea lui, in timp ce Marius Moga facea tot felul de glume. “Vlad are un prieten in mine, un prieten adevarat care stie exact ceea ce ii trebuie pentru urmatoarea etapa”, a spus Brenciu.


Ionel Istrati – Buleria (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

Ionel Istrati are 20 de ani, este din Chisinau si i-a facut pe Smiley si pe Marius Moga sa se bata pentru el. Vorba vine, pentru ca Moga n-a mai apucat sa spuna mai nimic pentru a-l convinge sa vina in echipa lui. “N-am apucat sa spun nimic! Am obosit numai privindu-te”, i-a spus Moga la sfarsit. Ionel n-a asteptat nicio secunda si imediat ce Smiley a spus “Doamne, de cand astept un cantaret care sa stie sa cante in rusa!” a si inceput sa cante un refren in rusa.

Apoi a facut si o demonstratie live ca stie sa cante in romana si era cat pe ce sa plece de pe scena fara sa spuna in echipa carui antrenor si-ar dori sa fie, daca nu ii atragea cineva atentia. “Il aleg pe Smiley, pentru ca el a apasat primul pe buton”, a spus foarte spontan Ionel.


Ana Odagiu – Never forget you (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

Ana Odagiu, o tanara actrita de 24 de ani din Bucuresti, a reusit s-o impresioneze pe Loredana cantand piesa “Never forget you”. “M-a cucerit faptul ca avea ceva jucaus in voce. Are o personalitate pe masura vocii ei si nu m-am inselat cand am apasat butonul”, a spus Loredana.


Teodora Morosanu – Perfect (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

Marius Moga a apasat primul pe butonul “Eu te vreau”, si singurul. “In general tu te intorci la voci feminine”, a observat cu malitiozitate Smiley.  “Ai un ambitus destul de larg care iti permite sa canti aproape orice. Ma bucur ca ai avut ochii umezi la sfarsit, inseamna ca ai simtit piesa”, i-a spus Moga. “Ai nimerit unde trebuie”, a asigurat-o el.


Sursa: Pro TV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here