Vocea Romaniei incepe la Pro TV, marti, 27 septembrie, de la ora 20.30

0
2,151 vizualizari
Vocea Romaniei incepe la Pro TV, marti, 27 septembrie, de la ora 20.30
Vocea Romaniei incepe la Pro TV, marti, 27 septembrie, de la ora 20.30

Vocea Romaniei este gata sa inceapa … De marti, 27 septembrie putem vedea la Pro Tv, show-ul care a rasturnat audientele in tarile unde licenta a fost deja achizitionata si pusa in practica. Primele editii ce vor fi difuzate sunt si singurele inregistrate, dupa etapa “Auditiilor pe Nevazute” urmand o serie de concerte live, foarte savuroase avand in vedere vocile aflate in competitie. Loredana, Smiley, Moga si Horia Brenciu, cei patru membrii ai juriului isi vor alege pentru inceput echipele pe care le vor antrena si superviza in etapele viitoare.

Totusi, pentru prima seara a Vocii Romaniei cei patru antrenori au lasat competitia la o parte pentru exact 3 minute si 37 de secunde cat dureaza Don’t Stop Me Now – Queen pe care au interpretat-o intr-un featuring de exceptie.

“Mi-a placut foarte tare aceasta colaborare. Pana acum am cantat cu fiecare in parte, dar niciodata toti 4. Melodia e cum nu se poate mai potrivita, plina de energie, perfecta pentru startul acestui show”, a declarat Smiley

“A fost interesant sa cantam toti patru o piesa a celor de la Queen, sa gasim armonia si partile care se potrivesc vocii fiecaruia dintre noi. In plus, este prima oara cand cant cu Moga. Am compus impreuna, dar nu am fost niciodata pe aceeasi scena. Colaborarile mele cu Smiley sunt déjà de ceva vreme, iar cu Horia m-am intalnit acum multi ani pe o scena de la mare unde am cantat “Knocking on Heavens door”, desi el era pe atunci prezentator tv”, a povestit Loredana.

“Un Moga extrem de cirliontat, o Loredana cu o creatie vestimentara remarcabila si un Smiley in plina miscare… Cintecul Nibelungilor a trecut! Vine Cintecul antrenorilor! “Don’t stop me now” este o deschidere perfecta pentru un spectacol ca “Vocea Romaniei”. Au fost anumite voci care au zis ca Loredana, Smiley, Moga si subsemnatul nu pot convietui muzical pe aceeasi scena. Ei bine, uitati-va la prima emisiune si hotariti voi care-i adevarul! Toamna se numara vocile!” a declarat si Horia Brenciu.

Sursa: VoceaRomaniei.ProTV.Ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here