Vocea Romaniei | Un platou si o scena de zile mari pentru o emisiune asemenea

1
1,537 vizualizari
Vocea Romaniei
Vocea Romaniei

In mai putin de o luna, Vocea Romaniei va intra “in the air”, cum se spune. Filmarile si competitia propriu-zisa deja au inceput iar prima etapa cea a Auditiilor pe nevazute deja  s-a incheiat. Cu o luna inainte, o echipa de 100 de oameni au inceput amenajarile pentru platoul de filmari din studiourile de la Buftea si au pus cap la cap 2 kilometri de leduri pentru un decor cu adevarat impresionant. Scaunele antrenorilor, cele care s-au rotit pentru alegerea concurentilor, au fost create si ele “in the house” si au functionat ireprosabil … cel putin la “Auditiile pe Nevazute”.

Vocea Romaniei
Vocea Romaniei

Platoul de la Vocea Romaniei ofera si un numar mare de locuri pentru cei ce asista “live” la fimari. Peste 500 de persoane vor fi la etapele filmate urmand ca la cele transmise “live” “tribunele” sa suporte peste 800 de sustinatori.

Decorul de la Vocea Romaniei va lua alta forma in fiecare etapa a competitiei auditiile pe nevazute, confruntarile si mai ales etapele live avand pregatite fiecare, propriile elemente de decor.

Sursa: VoceaRomaniei.ProTV.Ro / Facebook.Com/VoceaRomaniei

1 COMMENT

  1. O emisiune fara egal !!! Toti aveti voci minunate, dar am ramas fara aer cand i-am ascultat pe IRINA si STEFAN !!! BRAVO ANTRENORILOR, BRAVO CONCURENTILOR !!! MINUNAT !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here