„Voi Doi”, noul single Aiyana feat. Shayan

0
1,111 vizualizari

„Voi Doi”, noul single Aiyana feat. Shayan

Red Clover Media prezinta single-ul „Voi Doi” semnat Aiyana feat. Shayan, produs de Bros Project, cei care au semnat si productia hit-ului „Piesa mea preferata”.

Aiyana, pe numele real Diana Maria Antonica, este originara din Constanta si a inceput sa cante de la varsta de 13 ani, fiind absloventa a mai multor sectiuni de la Scola Populara de Arte Constanta: muzica usoara, instructor de canto si dans modern. A participat la numeroase festivaluri/concursuri de muzica atat nationale cat si internationale unde a castigat numeroase premii si trofee.

Despre piesa “Voi Doi”, Aiyana a spus: “Am ales sa lansez aceasta piesa pentru ca mesajul transmis este o oglindire a realitatii zilelor noastre.  Ea se adreseaza tuturor celor care rezoneaza cu versurile, in speranta ca ei sa realizeze ca pentru toate exista atat un inceput, cat si un sfarsit.”

Shayan, pe numele real Bogdan Teslovan, s-a nascut in Miercurea – Ciuc si s-a apucat de muzica cu adevarat la varsta de 14 ani cand si-a dat seama ca are idei care merita sa fie materializate si nu doar scrise si uitate pe o hartie. A avut mai multe colaborari cu echipa de la Bros Project, printre care si Pavel Stratan pentru piesa „Asculta-ti inima”. Tot cei de la Bros Project i-au  propus si colaborarea cu Aiyana pe care a acceptat-o bucuros.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here