Voteaza Pepe si Andreea Toma in finala de la Dansez pentru Tine

1
1,523 vizualizari

Voteaza Pepe si Andreea Toma in finala de la Dansez pentru Tine

In aceasta seara, de la 20.30 la Pro TV va incepe ultimul episod din sezonul al 12-lea al competitiei viselor de la Dansez pentru tine. Ajunsi in finala concursului dupa multe momente exceptionale si dansuri care le-au iesit perfect, Pepe si Andreea Toma sunt gata pentru ultimele trei provocari, una mai frumoasa decat cealalata … hip hop retro, musical dar mai ales flamenco pentru care se pregatesc multe surprize. Noi am aflat de un live, de chitara, cajon, Mama … O sa fie un moment cu totul si cu totul remarcabil care cu siguranta nu trebuie pierdut.

Fiind finala sezonului, votul publicului este important. Asa ca, VOTEAZA Pepe si Andreea pentru ca echipa cea mai buna sa castige Competitia Viselor. TRIMITE SMS la 1322 cu TEXTUL “PEPE” sau SUNA LA numarul de telefon 0900.760.408.

1 COMMENT

  1. PEPE si ANDREEA sunt cei mai buni, cei mai frumosi … cu sufletelel lor la vedere, un FESTIN DE IMAGINE … de urmarit si urmat, slava Domnului pt toate descoperirile. VOTEZ: PEPE SI ANDREEA!

    Toti concurentii merita premiati desigur, au fost cei mai buni din toti care au aparut pana acum … UN MARE SPECTACOL SI O MARE TELEVIZIUNE DE TELE-VARIETE … N-AVETI EGAL, MULTUMIM PT TOT SPECTACOLUL SI MUNCA TUTUROR ESTE DUMNEZEIASCA DIN SUFLET PT SUFLET. VIVA PRO TV! VIVA PEPE … SI TOTI … TOTI!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here