Cei de la Vunk au filmat un nou clip, pentru piesa “Doi somnambuli”

0
1,319 vizualizari

Cei de la Vunk au filmat un nou clip, pentru piesa "Doi somnambuli"

Trupa Vunk a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa “Doi somnambuli“. Clipul a fost regizat de doi fotografi, unul la Los Angeles – Edward Aninaru, si altul la Bucuresti – Vali Barbulescu.

“Ca si la alte clipuri, cand am venit cu idei noi in ceea ce priveste abordarea unui videoclip pe piata romaneasca, ne-am propus pentru “Doi somnambuli” un concept cu totul nou, o poveste speciala, construita de doua echipe de productie de pe doua continente. Suntem niste visatori, dar ne place la nebunie asta”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Piesa este inspirata dintr-o poveste reala, ca majoritatea cantecelor trupei Vunk, iar fanii formatiei de pe pagina de Facebook au fost primii care au aflat despre noul single, printr-o fotografie-detaliu din studioul in care s-a filmat o parte din clip.

Pana la lansarea noului videoclip, care va avea loc pe 10 aprilie, puteti asculta aici Vunk – Fiecare (Live la Sala Polivalenta)

Sursa: Media Pro Music / Elena David

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here